1. Wśród naszych pracowników wdrożone zostały odpowiednie procedury. Każdy z nich został przeszkolony w zakresie bezpieczeństwa i zaleceń Ministerstwa Zdrowia i GIS. Nasz personel został dodatkowo wyposażony we wszystkie środki, które są niezbędne do czynnej dezynfekcji i utrzymania czystości.
2. Prowadzimy wzmożone działania w zakresie dezynfekcji pomieszczeń i części wspólnych.
3. Do dyspozycji gości udostępniliśmy dodatkowe punkty dezynfekcji, które znajdują się w częściach wspólnych naszych obiektów.
4. Przez wszystkich pracowników mających kontakt z żywnością niezmiennie przestrzegane są przepisy BHP, HACCP, Dobre Praktyki Higieniczne i Produkcyjne, każdy z nich korzysta z odzieży ochronnej. Zaplecza gastronomiczne zostały wyposażone w dodatkowe środki dezynfekujące.
5. Do dezynfekcji miejsc pracy regularnie używane są preparaty biobójcze.
6. Przed rozpoczęciem pracy każdy z pracowników poddawany jest mierzeniu temperatury.
7. Hotel Bryza znajduje się w naturalnie odseparowanej części Półwyspu Helskiego, co znacząco wpływa na zminimalizowanie ryzyka zakażenia. Niezmiennie, każdy z naszych pracowników oraz kontrahentów zewnętrznych (m.in dostawców) przestrzega wszystkich niezbędnych instrukcji przekazanych przez Ministerstwo Zdrowia i GIS. Zaufanie i długoletnia współpraca pozwala nam dopilnować, aby wszystkie kontakty z podmiotami zewnętrznymi przebiegały w sposób zgodny z ww. zaleceniami.
8. Nasi pracownicy wykorzystują własne środki transportu w dojeździe do pracy, aby unikać dużych skupisk ludzi w transporcie publicznym.
9. Pokoje hotelowe są dezynfekowane lampami UVC, które są dedykowane do dezynfekcji szpitalnych sal operacyjnych.
10. Nasze restauracje obsługują wyłącznie gości hotelowych wydając posiłki w bezpieczny sposób, przestrzegając wszystkich zaleceń MZ i GIS. Zgodnie z najnowszymi regulacjami dotyczącymi uwalniana gospodarki posiłki są podawane w restauracji, jednocześnie room serwis nadal jest dostępny i dotyczy wszytstkich posiłków.
:
Zapisz się na nasz newsletter.