Poezja smaków w Hotelu Bryza - sprawdź ofertę naszych restauracji

Poezja smaków w Hotelu Bryza

Poezja smaków w oazie piękna i relaksu... Walory smakowe posiłków serwowanych w Hotelu Bryza z pewnością na długo pozostają w pamięci naszych Gości. Serwujemy dania nowoczesnej kuchni polskiej i europejskiej promując wykorzystanie lokalnych specjałów i ekologicznych produktów. Szef Kuchni Bartosz Budnik to prekursor kuchni Slow Foodowej w Polsce, gotuje wykwintnie i nowatorsko z naturalnych składników, rygorystycznie unikając konserwantów i sztucznych dodatków do żywności, jednocześnie kładąc nacisk na tradycyjne i unikalne sposoby produkcji żywności. Posiada bogaty dorobek zawodowy. W doskonaleniu się w zawodzie pomogła mu praca w renomowanych restauracjach na Pomorzu. Jego niewątpliwym sukcesem jest również prowadzenie Restauracji Romantyczna w Hotelu SPA Dr Irena Eris na Wzgórzach Dylewskich. Bartosz Budnik pomyślnie przeszedł wówczas również rekomendację organizacji Slow Food Polska i otrzymał wiele cennych nagród oraz wyrazów uznania w branży gastronomicznej. Pod jego kierownictwem restauracja odniosła znaczący sukces i zyskała mocną markę.

Doznania smakowe wzmacnia niepowtarzalne otoczenie wśród nadmorskiej natury, szum fal, sprawiając, że pobyt w Hotelu Bryza nad samym morzem to niezapomniana uczta dla zmysłów.

 

Hotel Bryza jest partnerem projektu Gdańsk Pomorskie Culinary Prestige.

 

 


Voucher upominkowy Podaruj prezent voucher SPA bliskiej osobie Więcej
Witrualny spacer
EDF
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij