Jakośc powietrza
Hotel Bryza, Jurata Hotel Bryza, Jurata
Hotel Bryza, Jurata
Tło bannera

P o m o c n i k K u c h a r z a

Hotel Bryza Resort & SPA w Juracie na Półwyspie Helskim zatrudni 18 osób na stanowiska o wielu profilach na kuchni:

Zarówno dla młodszych Pomocników kucharza czyli dla początkującej młodzieży jak i dla zaawansowanych Zawodowych Kucharzy

Praca w charakterze sezonowym ale okres trwania w różnych wariantach do negocjacji np od kwietnia do września albo od czerwca do sierpnia itp...

Wymagania:

  • dobra organizacja pracy własnej
  • rzetelność
  • uczciwość

Oferujemy:

  • bardzo atrakcyjne wynagrodzenie adekwatne do umiejętności
  • możliwość zakwaterowania w hotelu pracowniczym w kwocie 150 zł / os za miesiąc
  • wyżywienie bezpłatne dla pracowników kuchni w stołówce pracowniczej
  • praca w hotelu o wysokim standardzie obsługi gości o raz ugruntowanej pozycji na rynku
  • praca w profesjonalnej kuchni u boku doświadczonych polskich pracowników
  • możliwość znacznego pogłębienia wiedzy i doświadczeń zawodowych

Zapraszam do kontaktu, udzielę wszelkich dodatkowych informacji

Bartosz Budnik

Szef Kuchni

bartosz.budnik@bryza.pl, tel: +48 58 675 54 90

mobile nav bg
Zobacz na mapie
Newsletter

Zapisz się na nasz newsletter.

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij